Met de auto

Rijd je op navigatie? Stel dan het volgende adres in: Oudtburghweg 3, Bergen (NH).

Op alle wegen die Bergen binnenkomen, vind je aanwijsborden richting het festivalterrein. Je kunt betaald parkeren op het weiland op 100 meter van het festivalterrein. In de buurt om het festivalterrein heen worden verkeerd geparkeerde auto’s weggesleept. Houd hier dus rekening mee.

Pendelbus vanaf Station Alkmaar

Vanaf de achterzijde (de kant van de Bergermeer) van Station Alkmaar rijdt elk half uur een pendelbus naar het festivalterrein. Deze rijdt tussen 11.00 tot 24.00 uur elk half uur heen en terug.

Liever met het OV?

Je kunt ook met de ‘reguliere’ bus reizen. Het busstation is aan de voorzijde (de kant van de Spoorbuurt) van Station Alkmaar. Stap hier op lijn 6 (richting Bergen). Zie voor meer informatie 9292.nl.

Aan de voorzijde van Station Alkmaar vind je ook OV-fietsen en taxi’s.

Met vliegtuig of helikopter

Zorg voor een goeie parachute… wij zorgen voor een zachte landing!

Parkeren

Betaald parkeren is mogelijk op het weiland dat 100 meter voor het festivalterrein ligt. Het parkeren van je fiets of brommer is gratis. Omdat de bermen vrij moeten blijven, vragen wij iedereen zijn voertuig (raket, helikopter, vliegtuig, auto, motor, brommer, fiets, scootmobiel, etc., etc.) in de daarvoor aangewezen stalling te parkeren.