Partners

Een grote verandering dit jaar is dat we alle area’s laten hosten door een andere partij. We zetten in op samenwerking met andere partijen en ondernemers uit de regio om alle stages te kunnen vullen met een te gekke line-up!

Taverne

De Taverne in Bergen verzorgt dit jaar de live stage. Zij zorgen er voor dat er deze editie een paar te gekke bands los staan te gaan op het podium!

Poppodium Victorie

Met hun Victorie Stage zorgen zij dat het jou aan niets ontbreekt. Voetjes van de vloer, handjes in de lucht en dansen maar!

Sfeerbeheer Woodstock 69

Reken op een onnavolgbare reis door de wereld van ritmische muziek. Van Strauss tot House en het lekkerste daartussenin; african, latin, progressive, gewoon wat op dat moment de lekkerste sfeer beat is!

Koel310

Koel310 organiseert en financiert de Silent Disco op Woodlands. En dat niet alleen, zij hebben ook alle vergaderingen van het Woodlands-tema gefaciliteerd. Onze dank is groot!

Happy Boeddha

Project Freedom

Op Woodlands stomen ze flink door met dikke Techno en beuken ze de dag weg met melodische Goa Psychedellic Tunes.

Doe Eens Urban

De lekkerste RnB, Hip-Hop en Dancehall van nu & toen. Ben je ready voor sit-downs, turn-ups en heel veel dansen? Check de D.E.U. stage op Woodlands!

Atomik

AtomiK host deze editie een vlammende techno stage! Ze verplaatsen hun machtige soundsystem van de stomende indoor edities naar de koele zomerse buitenlucht.

Madness

Het vrolijkste en gekste beuktempel concept van Alkmaar gaat de wijde wereld in. Kom en ontdek het beste uit het wereldje van de hardere stijlen bij de Madness stage.

Terug