Back online!

Met gepaste trots hebben wij onze nieuwe website online gezet. Dankzij de kundigheid van fullservice internetbureau VANIMEDIA uit Bergen en de grafische hoogstandjes van designer Leon Baaren van LEOX is ook onze website en grafische vormgeving klaar voor de achtste editie van Woodlands Festival.

Fans van het eerste uur weten dat de karakteristieke boom nooit ontbreekt in onze grafische uitingen. Woodlands is geen plastic fantastic, er wordt voor de bouw van onze podia gebruikgemaakt van gebruikt hout en in alles dat we doen proberen we dat zo duurzaam mogelijk te doen en zo dicht mogelijk bij de natuur te blijven. Leon Baaren weet dit sinds 2017 als geen ander te symboliseren in onze beeldmerken.

Internetbureau VANIMEDIA is breed georiĆ«nteerd, maar toch volledig gespecialiseerd. Zij richten ons op het verwezenlijken van websites en webshops en bieden alle diensten die daarbij komen kijken. ‘Ontzorgen’ is een van hun motto’s. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een eenvoudige website die goed vindbaar is of een geavanceerde webshop wilt inclusief techniek en marketing ondersteuning.

Sinds 2017 beheert VANIMEDIA de website van Woodlands en dit jaar hebben zij het project ‘nieuwe website’ met ons opgepakt. Woodlands is enorm blij met de prettige en adequate samenwerking met beide partijen en dankbaar voor het eindresultaat!