Algemeen

Waar en wanneer vindt Woodlands Festival 2019 plaats?

Woodlands Festival 2019 is op zaterdag 1 en zondag 2 juni op de IJsbaan in Bergen. Het adres van het festivalterrein is Oudtburghweg 3, 1862 PX in Bergen

Hoe oud moet ik zijn om Woodlands Festival te bezoeken?

In 2019 is de zaterdag van Woodslands Festival volledig 18+. Op de zondag verwelkomen wij gasten van alle leeftijden!

Kan ik mijn kinderen meenemen naar het festival?

Dit jaar is de zaterdag van Woodlands volledig 18+. Op onze gratis family-zondag zijn alle leeftijden welkom op ons festivalterrein!

Zijn er kluisjes op het festival?

Helaas is er op het festivalterrein geen ruimte voor kluisjes. Knoop je jasje om je middel en neem een kek heuptasje mee!

Waar zijn de gevonden voorwerpen?

Gevonden voorwerpen worden backstage bewaard. Iets verloren? Stuur een mailtje naar info@woodlandsfestival.nl, dan kun je na afloop van het festival je verloren voorwerp bij ons ophalen.

Kan ik met mijn rolstoel komen?

Ja dat is mogelijk, maar houd er rekening mee dat niet alle ondergrond even rolstoelvriendelijk is. Via de rijplaten zijn de meeste plekken echter goed te bereiken.

Mag ik medicijnen meenemen?

Dat mag uiteraard. Zorg wel dat je een medische verklaring bij hebt om verwarring bij de entree te voorkomen.

Mag ik een (huis)dier meenemen?

Nee, het is bezoekers niet toegestaan dieren mee te nemen op het festivalterrein. Uiteraard is een hulphond wel welkom.

Waar vind ik de Houserules?

Mag ik babyvoeding/hapje meenemen?

Ja, op de zondag is het toegestaan om voeding voor een baby of dreumes mee te nemen. Geef bij de entree duidelijk aan wat je bij je hebt, om verwarring te voorkomen.

En verder

Zoeken jullie nog bands/DJ's/foodtrucks/voorstellingen/exposanten?

Wij zijn altijd op zoek naar regionaal talent en gevestigde namen om ons portfolio mee te vullen. Neem contact op met programmering@woodlandsfestival.nl (bands/DJ’s), horeca@woodlandsfestival.nl (foodtrucks/dranken) of info@woodlandsfestival.nl (randprogrammering).

Tickets

Wanneer begint de kaartverkoop?

De kaartverkoop voor Woodlands Festival 2019 begint op vrijdag 1 maart.

Wat kost een kaartje voor 2019?

De ticketprijzen worden in kleine stapjes verhoogd naarmate het festival dichterbij komt. Zeker weten dat je voor een leuk prijsje naar Woodlands kunt? Koop je kaarten dan zo snel mogelijk. Hoe langer je wacht, hoe hoger de prijs!

Ik ben verhinderd, kan ik mijn geld terugkrijgen?

Wij geven geen refunds, maar de tickets zijn niet naamsgebonden. Je kunt je ticket dus gewoon weggeven of verkopen als je verhinderd bent!

Ik heb mijn tickets niet ontvangen. Wat nu?

Het is altijd vervelend als er iets mis gaat. Ben jij precies die pechvogel waarbij het mis gaat? Stuur zo snel mogelijk een mailtje naar info@woodlandsfestival.nl, dan kijken wij waar het mis is gegaan en zorgen we samen voor een oplossing!

Is mijn studentenpas een geldig legitimatiebewijs?

Nee, je studentenpas is geen geldig legitimatiebewijs. Alleen paspoorten, identiteitskaarten of rijbewijzen mogen gebruikt worden om je te legitimeren bij de entree.

Food, drinks & verkoop

Mag ik eten en drinken meenemen?

Helaas, het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen. Gelukkig zorgen wij er voor dat er genoeg eten en drinken te krijgen is op het terrein!

Kan ik op het festivalterrein sigaretten kopen?

Er worden geen sigaretten verkocht op het festivalterrein. Zorg dus dat je genoeg te roken mee neemt ;-)

Is er gehoorbescherming verkrijgbaar?

Jazeker! Earplugs zijn verkrijgbaar bij de barren.

Wat moet ik weten over drugs en alcohol?

Het bezitten en gebruiken van drugs is niet toegestaan. Onze beveiligers controleren hierop bij de entree en op het festivalterrein. Alcohol is toegestaan voor bezoekers vanaf 18 jaar. Het overtreden van deze huisregels kan leiden tot ontzegging van de toegang tot het festival.

Back