FAQ – Veelgestelde vragen…

Op deze pagina lees je het antwoord op al je vragen… als het goed is. Staat je vraag er niet bij? Neem contact op met de juiste Woody. Je vindt hier een overzicht van onze mailadressen.

Zoeken jullie nog bands/DJ's/foodtrucks/voorstellingen/exposanten?

Wij zijn altijd op zoek naar regionaal talent en gevestigde namen om ons portfolio mee te vullen. Neem contact op met programmering@woodlandsfestival.nl (bands/DJ’s) of horeca@woodlandsfestival.nl (foodtrucks/dranken) of info@woodlandsfestival.nl (randprogrammering).

Ik ben verhinderd, kan ik mijn geld terugkrijgen?

Wij geven geen refunds op de tickets maar de tickets zijn niet naamsgebonden dus geef of verkoop je ticket aan een vriend wanneer je onverhoopt verhinderd bent.

Kan ik mijn kinderen meenemen naar het festival?

Jazeker, veel mensen nemen hun kinderen mee. Om ze te vermaken richten wij elk jaar een Kids Area in. Voor kinderen jonger dan 12 jaar zijn er twee zaken om rekening mee te houden:
– Kinderen jonger dan 12 mogen alleen onder begeleiding van een volwassene het festivalterrein betreden
– Kinderen tot 12 jaar zijn welkom tot 18.00 uur. Daarna niet meer.

Waar vind ik de Houserules?

Hoe laat rijdt de pendelbus en wat kost mij dat?

Hier vind je de op- en uitstapplaats en een overzicht van de vertrektijden van de pendelbus.

Zijn er kluisjes op het festival?

Nee, die zijn er niet. Knoop je jasje om je middel en neem een kek heuptasje mee!

Kan ik op het festivalterrein sigaretten kopen?

Dat weten we op dit moment nog niet maar zodara we een antwoord hebben vind je het hier!

Waar zijn de gevonden voorwerpen?

Die bewaren we allemaal netjes in de keet van de organisatie. Stuur ook even een mailtje met jouw gegevens naar info@woodlandsfestival.nl zodat we jou kunnen bereiken wanneer we jouw dierbare bezit gevonden hebben!

Mag ik eten en drinken meenemen?

Helaas, het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen. Gelukkig zijn er op het festivalterrein allerlei stands en foodtrucks waar je een degelijke snack op maaltijd kunt scoren.

Mag ik babyvoeding/hapje meenemen?

Ja, het is toegestaan om voeding voor een baby of dreumes mee te nemen. Geef bij de entree duidelijk aan wat je bij je hebt, om verwarring te voorkomen.

Wat moet ik weten over drugs en alcohol?

Het bezitten en gebruiken van drugs is niet toegestaan. Onze beveiligers controleren hierop bij de entree en op het festivalterrein. Alcohol is toegestaan voor bezoekers vanaf 18 jaar. Het overtreden van deze huisregels kan leiden tot ontzegging van de toegang tot het festival.

Mag ik medicijnen meenemen?

Dat mag uiteraard. Het is dan wel belangrijk dat je met een medische verklaring kunt laten zien dat je dit medicijn nodig hebt.

Mag ik een (huis)dier meenemen?

Nee, het is bezoekers niet toegestaan dieren mee te nemen op het festivalterrein. Uiteraard is een hulphond wel welkom.

Kan ik met mijn rolstoel komen?

Ja dat is mogelijk, maar houd er rekening mee dat niet alle ondergrond even rolstoelvriendelijk is. Via de rijplaten zijn de meeste plekken echter goed te bereiken.

Is mijn studentenpas een geldig legitimatiebewijs?

Nee, je studentenpas is geen geldig legitimatiebewijs. Vergeet dus niet je identiteitskaart mee te nemen. Bij de entree wordt je leeftijd gecontroleerd en krijg je een 18+ of 18- bandje. Het heeft dus geen zin met een 18+ ticket aan te komen wanneer je minderjarig bent.

Is er gehoorbescherming verkrijgbaar, ook voor mijn kinderen?

In de loop van de dag gaat het aantal decibellen langzaam omhoog. Voor kids zijn oorbeschermers beschikbaar in de kidsarea en vanaf 18.00 uur mogen er geen kinderen onder de 12 jaar meer aanwezig zijn op het festivalterrein. Sowieso mogen kinderen onder 12 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene het festivalterrein betreden.
Daarnaast zijn er earplugs te koop op het festivalterrein.

Terug