Nieuws

De laatste nieuwtjes als eerste in je inbox? Meld je dan aan voor onze Woodlands Updates en mis geen enkele aankondiging!

Pendelbus!

Check de vertrektijden!

Ook dit jaar zorgen wij op zaterdag weer voor vervoer van en naar Woodlands Festival. Ieder uur rijdt er een pendelbus vanaf de achterkant van station Alkmaar Centraal naar het festivalterrein. De pendelbus kost €5,- Check hieronder de exacte vertrektijden: Naar Woodlands Festival vanaf Alkmaar Centraal  12:00 uur 13:00 uur 14:00 uur 15:00 uur 16:00 uur 17:00 […]

Verder lezen »


Aanmelden Woodlands Updates

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de programmering en het laatste nieuws? Meld je dan NU aan voor onze mailinglist!

Verder lezen »


Start ticketverkoop

De voorverkoop voor de negende editie van Woodlands Festival is van start gegaan. Ook dit jaar zijn er weer Early Bird tickets beschikbaar. Zorg dat je er op tijd bij bent, want er is maar een beperkt aantal Early Bird tickets beschikbaar!

Verder lezen »


Timetable 2019

Check de line-up!

Check snel wat je kunt verwachten bij jouw favoriete area!

Verder lezen »


Nieuwe website

door VANIMEDIA Bergen en LEOX graphic design

Met gepaste trots hebben wij onze nieuwe website online gezet. Dankzij de kundigheid van fullservice internetbureau VANIMEDIA uit Bergen en de grafische hoogstandjes van designer Leon Baaren van LEOX is ook onze website en grafische vormgeving klaar voor de achtste editie van Woodlands Festival.

Verder lezen »


Houserules

Als bezoeker van Woodlands omarm je niet alleen ons festival maar ook de daarbij horende normen en waarden. Zo heb je respect voor elkaar, de natuur en de omgeving. Je gooit je afval netjes in de bakken, bent lief voor onze vrijwilligers en onze buren en een zonnetje tussen je medebezoekers.

Verder lezen »


Back